Τοποθεσία

Η περιοχή

Στο δυτικό μέρος του νησιού, δέκα λεπτά, με το αυτοκίνητο, μακριά από το λιμάνι της Άνδρου, στον ήσυχο και απόμερο οικισμό της παραλίας του Φελλού βρίσκονται τα πολυτελή διαμερίσματα ΑΛΑΣΘΑΣ. Μόλις 300 μέτρα μακριά από την ανοργάνωτη παραλία του Φελλού η οποία διατηρεί ακόμα τη φυσική της ομορφιά, και σε απόσταση αναπνοής από την παραδοσιακή ταβέρνα «Το Στέκι του Ανδρέα». Στο λιμάνι της Άνδρου, Γαύριο, θα βρείτε, φούρνο, supermarket, βιβλιοπωλείο, φαρμακείο, μανάβικο, καφετέριες και ταβέρνες. Η νυχτερινή ζωή στο αμφιθεατρικό Μπατσί, είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο, αξίζει την διαδρομή.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα μουσεία του νησιού, τα μοναστήρια, τις παραλίες, τις διαδρομές που μπορείτε να απολαύσετε πεζοπορικά μονοπάτια.

Πώς θα έρθετε στο ΑΛΑΣΘΑΣ

Από το λιμάνι της Άνδρου

Το λιμάνι της Άνδρου – Γαύριο απέχει μόνο 7 χιλιόμετρα από το συγκρότημα ΑΛΑΣΘΑΣ και μπορείτε να έρθετε οδικώς είτε με ταξί είτε με δικό σας αυτοκίνητο. Η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κυκλαδίτικο νησί, σας προτείνουμε να έχετε εξασφαλίσει μεταφορικό μέσο εάν επιθυμείτε να απολαύσετε όλες τις ομορφιές της.

Πως θα έρθετε στην Άνδρο

Η Άνδρος είναι ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί με υπέροχη φύση, κοσμοπολίτικη χώρα, παραδοσιακά χωριά και μοναδικές παραλίες. Η Άνδρος απέχει μόνο 2 ώρες με το πλοίο από την Ραφήνα. Το ταξίδι σας θα είναι άνετο και ξεκούραστο! Τα δρομολόγια είναι αρκετά μέσα στην ημέρα και καθώς πλησιάζουμε τον Ιούλιο & τον Αύγουστο πυκνώνουν.

Για εισιτήρια μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους παρακάτω συνδέσμους

Scroll to Top